fbpx
Leuven Beach 2024

Voor-inschrijvingen Beachvolley voor Bedrijven

De perfecte teambuilding

Zin in een leuke teambuilding met collega’s? Kom dan zeker eens meedoen aan een van onze twee bedrijventoernooien. Je speelt in teams van maximaal zes spelers wedstrijdjes van vier tegen vier. Fun staat met stip voorop, en daarom hanteren we ook soepele beachregels. Naast het plezier op het veld zorgen we er ook voor dat je het naast het veld naar je zin zal hebben. Een welkomstdrankje, een heerlijk avondmaal en een fles cava zijn inbegrepen in de inschrijvingsprijs.

Enkel supporteren? Dat kan met ons supportersticket: je geniet ook van food & drinks, maar dan min het sportieve gedeelte. Na het toernooi kan je gezellig blijven hangen op de Beach Apéro om het weekend gezellig samen in te zetten. Supporterstickets voeg je toe wanneer je een ploeg inschrijft.

Door het succes van het bedrijventoernooi, organiseren we twee editites: eentje op vrijdagavond 12 juli en een tweede op vrijdagavond 19 juli. Als deelnemer aan het Bedrijventoernooi van 2023, krijg je de kans om je nu al in te schrijven voor de editie van 2024, nog voor de inschrijvingen officieel openstaan. Maar wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt én gegeerd.

Heb je specifieke wensen of ben je op zoek naar een pakket op maat? Stuur dan een mailtje naar Rudy (Rudy@leuvenbeach.be), hij denkt graag even met je mee!

Bedrijventoernooi 2023