fbpx
 

OVER LEUVEN BEACH

Leuven Beach is een jaarlijks event dat uitgroeide tot een groot meerdaags event waar heel wat mensen elk jaar opnieuw naar uitkijken. Leuven Beach startte als beachvolleybaltoernooi, maar groeide intussen uit tot zoveel meer. Leuven Beach is een zomers feestje voor alles en iedereen. Organisator volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven tovert het Ladeuzeplein elk jaar opnieuw om tot een prachtig strand waar het geweldig vertoeven is. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, kom gewoon zelf gezellig de sfeer opsnuiven tussen 9 en 21 juli.
Podium Belgian Beach Tour Leuven 2018

EDITIE 19

In 2005 zag Leuven Beachvolley het levenslicht. Een leuk beachvolleybaltoernooi op het Martelarenplein in Leuven, vlak bij het station. De uitstekende faciliteiten en de leuke sfeer zorgden ervoor dat Leuven Beachvolley jaar op jaar kon rekenen op de aanwezigheid van Belgische toppers. Een verhuis naar het Ladeuzeplein, pal in het midden van de stad, gaf het event nog wat meer cachet: een strand mét palmbomen op een unieke, historische locatie. Ondertussen viel er ook steeds meer te beleven op de stranden: nieuwe events, animatie, foodtrucks, de bejubelde familiedagen, … De organisatie gaat sinds de start ook prat op een continue vernieuwing, waarbij de knappe inkleding, het ontwikkelen van een center court – een ware arena geflankeerd met tribunes – en de organisatie van de zalige Beach Apéro’s bij de recentste ontwikkelingen horen.

Ook voor de negentiende editie halen we weer alles uit de kast. Opnieuw voor twee weken. Opnieuw met de nodige vernieuwingen. De plannen voor het grootste en diverste programma ooit én voor extra aankleding op de site liggen klaar. Benieuwd? Dan is het Ladeuzeplein in Leuven van 9 tot 21 juli de place to be!

ZON, STRAND, PALMBOMEN

Het onverslaanbare succesrecept van Leuven Beach: neem meer dan 900 ton zand, een handvol palmbomen, een flinke dosis zomerse beats, een plateau verfrissende drankjes en een goede snuif zon. Meng het allemaal goed door elkaar en laat het van 9 tot 21 juli drogen aan de buitenlucht op het Ladeuzeplein in Leuven. Het resultaat: je eigen Copacabana in het midden van het land. En het best van al is dat je gratis van dit alles kan genieten vanuit onze loungehoek waar het altijd heerlijk vertoeven is.

ONTSPANNING?ANIMATIE

Geen zin om mee te doen aan een van onze toernooien, maar wel nood aan wat ontspanning? Geen nood, ook dan zit je goed bij Leuven Beach. Voor elke leeftijd voorzien we leuke activiteiten. Zo is er voor de kleinsten altijd een mega-cool springkasteel! Ben je de springkasteelleeftijd ontgroeit? Dan kan onze cosy lounge je ongetwijfeld bekoren.

Getekende balonnen

FAMILIEANIMATIE

FAMILIE-

ANIMATIE

Op onze Familiedag doen we ter ere van onze kleinste vrienden extra ons best: met leuke animatie zorgen we voor plezier voor groot en klein. Dit jaar verwachten we je met je hele familie op zaterdag 13 juli én zaterdag 20 juli.

Randanimatie
Animatie 4_DEF
Animatie 9_DEF
Animatie 10_DEF
Animatie 11_DEF
Animatie 3_DEF
Animatie 2_DEF
Animatie 1_DEF
Twee palmbomen in de blauwe lucht
Animatie 6_DEF
Animatie 5_DEF
Tros ballonnen in de lucht

Let's enjoy the

summer, together

MEET THE LIZARDS

Leuven Beach is een organisatie van de Tofste Sportclub van Leuven: volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven.

STAY IN TOUCH

Mis het laatste nieuws over Leuven Beach niet door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.