fbpx
 

ervaring

Laat je eens verwennen!

Wil je de finales van de Leuvense manche van de Belgian Beach Tour of van het Internationale Beachvolleybaltoernooi eens op een andere manier beleven? Of wil je een extra speciale beleving van ons After Work-feesttje, de Beach Apéro? Mag het net allemaal wat meer zijn? Kom dan als VIP naar Leuven Beach. De catering wordt verzorgd door Craywinckelhof en Dulst – Wijn met Advies.

We hebben drie VIP-formules: Bij de VIP Beach Apéro feest je vanop de eerste rij mee en geniet je van enkele heerlijke hapjes. In onze VIP Receptie beleef je de finaledag van het Internationale Beachvolleybaltoernooi met 4 hapjes en 2 uur drank à vollenté. In onze VIP Experience gaan we all the way: lekker eten, een bezoek aan de bibliotheektoren om Leuven Beach vanuit een ander perspectief te zien, en de finales volg je vanaf het VIP-podium.

VIP 2023

VIP Beach Apéro

Vrijdag 12 & 19 juli, vanaf 19.30 uur

VIP Beach Apéro

Vier feest vanop ons VIP-podium. Zo sta je op de beste plaatsen om het weekend in te zetten. Genieten doe je ondertussen ook van 2 party-sized gerechtjes, een heerlijke Crow Gin-Tonic en 6 drankjetons.

De catering wordt verzorgd door Craywinckelhof en Dulst - Wijn met Advies.

VIP Experience

Zondag 14 juli, vanaf 11.30 uur

VIP Experience

Het beste eten, de beste supportersplaatsen én het beste uitzicht, dat is onze belofte voor de VIP Experience. Nieuw dit jaar is dat - als het weer het toelaat - zowel de receptie als het dessert in de site, op ons VIP-podium, zal doorgaan.

De catering wordt verzorgd door Craywinckelhof en Dulst - Wijn met Advies.

VIP Receptie

Zondag 21 juli, vanaf 14 uur

VIP Receptie

Laat je 2 uur lang verwennen met 4 heerlijke hapjes en de meest verfrissende drankjes. Vanop ons VIP-podium heb je daarenboven het beste zicht op de ontknoping van het Internationale Beachvolleybaltoernooi.

De catering wordt verzorgd door Craywinckelhof en Dulst - Wijn met Advies.

All day long
at Leuven Beach

Summer vibes
Food & Drinks
Lounge

Inschrijven

Let's enjoy the

summer, together

MEET THE LIZARDS

Leuven Beach is een organisatie van de Tofste Sportclub van Leuven: volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven.

STAY IN TOUCH

Mis het laatste nieuws over Leuven Beach niet door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.