Leuven Beach 2022 | 19 - 24 juli 2022

Laat je eens verwennen

Wil je de finales van de Leuvense manche van de Belgian Beach Tour eens op een andere manier beleven? Mag het net allemaal wat meer zijn? Kom dan op zondag 25 juli als VIP naar Leuven Beach. Voor onze VIPs hebben we een leuk programma opgesteld: We verwelkomen je net voor de middag met een hapje en een drankje tijdens een gezellige receptie. Daarna volgt een exclusief diner aan de voet van de universiteitsbibliotheek. Met een bezoek aan de toren van de bib krijg je meteen ook een ander perspectief op de site en heb je tegelijk een mooi uitzicht op Leuven. Afsluiten doen we uiteraard door naar de finales van de Belgian Beach Tour te kijken vanop de beste plaatsjes in onze tribunes, die exclusief voor onze VIPs zijn gereserveerd.

VIP

Zondag 25 juli, vanaf 11.30 uur
80 per persoon
  • 11.30 uur: onthaal & receptie
  • 12.30 uur: exclusief diner
  • 15.00 uur: bezoek toren universiteitsbibliotheek
  • 17.00 uur: finales Belgian Beach Tour

Upgrade je ervaring

Wil je de volledige Leuven Beach-ervaring? Maak dan je dag op Leuven Beach nog unieker door volgende ervaringen toe te voegen tijdens het inschrijven.

VR-ervaring

Probeer eens een Virtual Reality-game uit! Zoek de saboteur in De Mol, overmeester een bende overvallers in De Dag of neem het op tegen zombies in The Hallow. Wij passen de ervaring in jouw schema!

25

per persoon

Meer info >

MEET THE LIZARDS

Leuven Beach is een organisatie van de Tofste Sportclub van Leuven: volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven.

STAY IN TOUCH

Mis het laatste nieuws over Leuven Beach niet door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.