fbpx
 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Onze grote kleine lettertjes.

Algemene voorwaarden Leuven Beach

Artikel 1

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle deelnemers aan (één van de toernooien van) Leuven Beach 2024. Door in te schrijven voor een toernooi, wordt de inschrijver geacht de algemene voorwaarden gelezen te hebben en er zich naar te schikken.

Artikel 2 – Inschrijving en betaling

De deelnemer dient steeds vooraf, bij inschrijving, het volledige bedrag van de inschrijving te betalen en dit via het voorziene betalingssysteem. De betaling loopt via de online platformen Atleta en Mollie. Er worden hierdoor bepaalde gegevens doorgegeven aan deze online platformen. Meer informatie omtrent de verwerking van gegevens door Atleta en Mollie, kan je terugvinden in hun privacyverklaring: https://atleta.cc/nl/privacy en https://www.mollie.com/nl/privacy.

Artikel 3 – Annulering

Tot en met 14 dagen voor het toernooi kan een inschrijving kosteloos geannuleerd worden. Dit kan door een mail te sturen naar info@leuvenbeach.be. De reeds betaalde inschrijvingssom wordt dan binnen de 14 dagen na het einde van het toernooi teruggestort. Wordt er nadien geannuleerd, dan wordt de inschrijvingssom niet terugbetaald.

Artikel 4 – Informatie

De informatie op de website in verband met wedstrijdschema’s is informatief. De organisatie behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen. Een aantal dagen voor het event worden de deelnemers nog per mail op de hoogte gebracht van de definitieve wedstrijdschema’s.

Artikel 5 – Aansprakelijkheid

De organisatie is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging of diefstal van persoonlijke eigendommen.

Artikel 6 – Overmacht

Ingeval van overmacht in de ruimste zin van het woord, waaronder onder meer stakingen, brand, slechte weersomstandigheden, epidemieën, … heeft de organisatie het recht het toernooi te verschuiven naar een latere datum of te annuleren. In geval van overmacht zal er geen mogelijkheid bestaan tot terugvordering van het betaalde inschrijvingsgeld.

Artikel 7 – Portretrecht

Door deel te nemen geeft de deelnemer de organisatie het recht foto’s en video’s vrij van portretrecht openbaar te maken.

Artikel 8 – contactgegevens

Lizards Leuven Volleycenter VZW
Bleydenberglaan 33
3012 Wilsele
Telefoonnummer (Rob van Roy): +32 486 54 77 26

Let's enjoy the

summer, together

MEET THE LIZARDS

Leuven Beach is een organisatie van de Tofste Sportclub van Leuven: volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven.

STAY IN TOUCH

Mis het laatste nieuws over Leuven Beach niet door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.