14 - 25 juliVirtual Reality-
ervaring

Wat is virtual reality?

Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur. Zet je VR-bril op en ontdek een hele nieuwe wereld, recht voor je voeten.

Tijdens een virtual reality-ervaring kom je in een virtuele wereld terecht. De VR-bril geeft je het gevoel dat je in een totaal nieuwe omgeving terechtkomt, waar je ook nog eens in kan bewegen. Elke beweging wordt precies geregistreerd en wordt omgezet naar de digitale wereld, waardoor jij het gevoel krijgt de echte wereld achter je te laten. In plaats daarvan bevind je je nu in Nieuw-Zeeland om een mol te ontmaskeren of slacht je zombies af.

Tijdens een VR-game ontdek je hoe het is om even iemand anders te zijn, maar ervaar je meteen ook het quasi-oneindige potentieel van nieuwe technologieën. Een VR-ervaring is een ervaring die je niet wilt missen.

VR tijdens Leuven Beach

Zin in een totaal nieuw avontuur?

Altijd al eens Nieuw-Zeeland willen bezoeken? Of droomde je als kind er altijd van om eens mee te doen met De Mol? Misschien dacht je tijdens het kijken van een zombie-film ooit wel eens ‘dat zou ik ook willen doen’?

Geen droom of wens is te gek voor virtual reality, alles kan in de virtuele wereld waarin je binnenstapt van zodra je de VR-bril op je neus zet. En dit jaar kan je dankzij The Park zelf ervaring opdoen met een heus VR-spel, gewoon op Leuven Beach. De volle twee weken kan je elke dag tussen 10.00 en 19.30 uur jouw VR-ervaring boeken, terwijl je voor- en achteraf kan genieten van alle andere dingen die Leuven Beach te beiden heeft. Een echte aanrader!

4 - 6 spelers
Vrienden, collega's, familie: trommel iedereen ouder dan 12 jaar op om mee te spelen!
30 minuten
Je ervaring met VR duurt een half uurtje. Ideaal als tussendoortje voor het supporteren dus.
€ 25 per persoon
De toekomst in je handen en op je neus, een onbetaalbare ervaring.

Leeftijd: 12+ • 4-6 spelersDe Mol

Ontmasker jij de saboteur? Of ben je zelf De Mol?

Kom samen met je vrienden of familie op virtuele Mol-reis naar het prachtige Nieuw-Zeeland. Zoek uit wie De Mol is want iemand probeert de opdrachten te saboteren en doet z’n uiterste best om geld uit de groepspot te halen.

Leeftijd: 12+ • 4-6 spelersThe Hallow

Een wereld omhult in mysterie wacht op jouw redding…

Een mysterieuze magiër stuurt jullie op jacht naar angstaanjagende zombies en buitenaardse wezens. Reis van wereld tot wereld en beleef het bloedstollende avontuur van The Hallow.

BK VR 2021

Word jij Belgisch Kampioen VR?

Is VR echt iets voor jou? En heb je er altijd al eens van gedroomd om deel te nemen aan een Belgisch Kampioenschap, en wie weet om zelfs Belgisch Kampioen te worden? Dan is het Belgisch Kampioenschap Virtual Reality echt iets voor jou!

Tussen 14 en 25 juli strijkt het BK neer in Leuven, gewoon op Leuven Beach! Het enige wat je moet doen is je samen met drie andere VR-spelers ouder dan 12 jaar inschrijven voor een van de kwalificatiedagen. Komt jouw team het best uit die kwalificatiedag? Dan mag je door naar de grote finale op zondag 25 juli. Daar nemen de beste teams van België het tegen elkaar op met maar één doel: naar huis te gaan als Belgisch Kampioen VR én onderweg een prijzenpot ter waarde van € 600 oppikken.

VR tijdens je toernooi?

VR als extra ervaring bij je toernooi-inschrijving

Hou je van afwisseling? Wil je wel een extra uitdaging? Probeer je graag eens iets nieuws?
Wissel dan je deelname aan een van onze toernooien af met een coole VR-ervaring. Je kiest zelf het spel dat je wil spelen en wij passen het perfect in je toernooischema in. Zo maak je een van je pauzes extra bijzonder!

Hoe doe je dit? Tijdens het inschrijvingsproces zal je de optie krijgen om VR als extra ervaring toe te voegen aan je inschrijving. Gewoon even aangeven welk spel je wil spelen en wij doen de rest. Simpel, toch?

VR The Park - VR-ervaring

WIL JE DEELNEMEN?

WIL JE DEELNEMEN?

Let's enjoy the
summer, together

MEET THE LIZARDS

Leuven Beach is een organisatie van de Tofste Sportclub van Leuven: volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven.

STAY IN TOUCH

Mis het laatste nieuws over Leuven Beach niet door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.