Op 20 en 21 juli zit je op Leuven Beach goed met héél de familie. Speciaal voor ons vijftienjaar bestaan toveren we onze traditionele familiedag om tot een heus familieweekend. Dat betekent een heuse tweedaagse met straattheater, acrobatiek, ballonkunstenaars, springkastelen én een knotsgekke kinderdisco. Daarnaast geniet je uiteraard ook tegelijk van beachvolley van de hoogste plank, zomerse muziek, verfrissende drankjes en heerlijk eten van onze foodtrucks.

RAF VIOLI
KINDERDISCO

Knotsgek is ‘ie, die Raf Violi. Maar als er één ding is wat hij zeker kan, dan is het wel iedereen aan het dansen kennen. Met zijn doldwaas enthousiasme weet hij iedereen mee te krijgen in z’n show. Niks is te zot voor Raf.

Op zondag 21 juli komt Raf Violi ook jouw beentjes losschudden, want vanaf 13 uur zorgt hij voor de nodige animatie.

ZONDAG 21 JULI, VANAF 13 UUR 🥳

Raf Violi
Raf Violi
Raf Violi
Raf Violi
Raf Violi

© Raf Violi, 2019, www.rafviolidiscoshow.com

Kindertheater Spoor 6
Kindertheater Spoor 6
Kindertheater Spoor 6

© Leuven Beachvolley

SPOOR 6
STRAATTHEATER

Kindertheatergroep Spoor 6, dat is ondertussen een vaste waarde op Leuven Beach. Dit jaar brengen ze hun nieuwe show Jammie! Jammie! waarin kok Kiko de hulp van de toeschouwers nodig heeft om zijn nieuwe restaurant te openen.

Komen jullie meehelpen? Spoor 6 speelt deze interactieve voorstelling op zaterdag 20 juli om 16.00 uur.

ZATERDAG 20 JULI, OM 16 UUR 🎭

CIRKUS IN BEWEGING
WORKSHOP

Altijd al eens gedroomd om zelf in een circus te staan? Stef van Cirkus in Beweging leert je alle kneepjes van het vak. In zijn bakfiets brengt hij onder andere jongleerballen, diabolo’s en Chinese bordjes mee zodat jij je helemaal kan uitleven.

Stefs circusworkshop start op zaterdag 20 juli vanaf 13 uur.

ZATERDAG 20 JULI, VANAF 13 UUR 🤹‍♂️

Cirkus in Beweging
Cirkus in Beweging
Cirkus in Beweging
Cirkus in Beweging

© Leuven Beachvolley

Familieweekend
Familieweekend
Familieweekend
Familieweekend
Familieweekend

© Leuven Beachvolley

EN NOG VEEL MEER...

Maar dat is nog lang niet alles. Doorheen de week kunnen kinderen zich uitleven op verschillende springkastelen of in een megazandbak. En als je geluk hebt, loop je in het weekend misschien wel een balonnenclown of Lizzie, de mascotte van volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven tegen het lijf!

Voor de iets groteren is er natuurlijk ook heel wat te beleven. Wat dacht je van heerlijk eten van onze foodtrucks, beachvolleybal van topniveau of een plateau vol verfrissende drankjes in onze lounge? Of kom gewoon ons 15-jaar bestaan meevieren tijdens onze Beach Apero op vrijdag 19 juli vanaf 17 uur!