Leuven Beach 2022 | 19 - 24 juli 2022

Word jij de koning van het veld?

Kubb heeft ondertussen geen introductie meer nodig. In het van oorsprong Scandinavische spel is het de bedoeling om met houten stokken blokken van de tegenstanders om te kegelen. Maar geloof ons: het klinkt een pak simpeler dan het in werkelijkheid is. Tijdens dit gemoedelijke toernooi krijg jij de kans om je precisie aan te tonen. Wij zorgen voor de stokken, jij voor je haarscherpe mikkunsten. Heb je niet veel vertrouwen in je eigen kunnen? Geen nood, je kan nog tot vier extra vrienden mee uitnodigen. Fun gegarandeerd!

Kubb-toernooi

Woensdag 21 juli, vanaf 18.00 uur
15 per team
  • Max. 5 Kubbers per team
  • Gemengde teams toegestaan
  • Je speelt minstens 4 wedstrijden

Upgrade je ervaring

Wil je de volledige Leuven Beach-ervaring? Maak dan je dag op Leuven Beach nog unieker door volgende ervaringen toe te voegen tijdens het inschrijven.

Drinks

Wat doet er meer deugd dan een heerlijke verfrissing tussen het sporten door? Koop nu al je drankbonnen, dat is makkelijk én snel. De meeste drankjes kosten 2 drankbonnen.

12

per 10 bonnen

Meer info >

Food

Honger gekregen van al dat sporten? Onze foodtrucks to the rescue! Profiteer van de gelegenheid om de heerlijke streetfood van onze foodtrucks te proberen. Om vingers van af te likken!

7,20

per persoon

Meer info >

MEET THE LIZARDS

Leuven Beach is een organisatie van de Tofste Sportclub van Leuven: volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven.

STAY IN TOUCH

Mis het laatste nieuws over Leuven Beach niet door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.