SEIZOEN 2019 - 2020

Hé, wat leuk dat je volgend jaar een Lizard wil zijn! Om je definitief in te schrijven voor het nieuwe volleybalseizoen moet je wel nog eerst even je lidgeld betalen. En gelukkig ben je daarvoor op de juiste pagina terechtgekomen.

Hoe werkt het?

Er zijn twee manieren om je lidgeld te betalen:

  • Als je je lidgeld in één keer wil betalen, gebruik je de link die je kan vinden in de lidgeldmail die je ontving. Je wordt dan meteen naar de betaalomgeving van Mollie – onze betaalpartner – doorverwezen. Hier ontvang je de betaaldetails die je kan gebruiken om een overschrijving uit te voeren, of je kan meteen de QR-code scannen met je bankapp om de betaling rechtstreeks uit te voeren.
  • Betaal je het lidgeld liever gespreid in twee schijven? Dat kan ook. In dat geval vul je het formulier in en geef je de helft van jouw lidgeld in als het bedrag dat je wil betalen. Dit bedrag schrijf je meteen over (of betaal je rechtstreeks via je bankapp). Je krijgt de details voor de overschrijving ook meteen naar je e-mailadres toegestuurd. Over een maand ontvang je dan van ons een nieuwe betaallink met het resterende bedrag.

Ondervind je problemen met het betalen van het lidgeld? Neem dan even contact op met Tim via tim@ki-vif.be.

Lidgeld betalen

Geef naam en e-mailadres van de speler op, en vul dan de helft van je lidgeld in onder “amount”. Daarna wordt je doorverwezen naar de betaalpagina.De betaling loopt via het online platform Mollie. Er worden hierdoor bepaalde gegevens doorgegeven aan dit online betaalplatform. Meer informatie omtrent de verwerking van gegevens door Mollie, kan je terugvinden in hun privacyverklaring: https://www.mollie.com/nl/privacy.

Lizards Lubbeek Volleycenter VZW – Staatsbaan 52, 3210 Lubbeek – +32 495 29 80 83 (Bram Lerouge)